Pietoni loviți de un taxi chiar pe trecere – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 aug. 2021 Știri auto
Pietoni loviți de un taxi chiar pe trecere – VIDEO

Luni, 16 august, două persoane au fost lovite de un taxi, în Făgăraș, județul Brașov.

Accidentul rutier a avut loc pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Făgăraș, județul Brașov. Două persoane care erau angajate în traversarea străzii au fost surprinse și accidentate de către un autoturism ce funcționa în regim taxi.

Victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

2 pietoni loviți de un taxi chiar pe trecere

„În urma accidentului, o persoană de sex masculin în vârstă de 18 ani a suferit escoriații la nivelul feței și suspiciune de fractură la membrul inferior stâng, iar cea de a doua victimă, o persoană de sex feminin în vârstă de 19 ani, a suferit escoriații la nivelul feței si un traumatism cranio-cerebral cu pierderea conștienței”, a informat ISU Brașov.

VIDEO

Pentru a evita astfel de accidente pietonii trebuie să țină cont de câteva reguli

1.La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou!

2.Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul ca atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteza ridicat trebuie sa fiți mai prudenți!

3. Traversați perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Dați șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

4.Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față!

5.Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide