A fost activat planul roșu de intervenție. Accident grav pe Autostrada A1

Autor: David Andrei 14 iun. 2021 Știri auto

Un accident grav a avut loc pe Autostrada A1. A fost activat planul roșu de intervenție după ce un microbuz a lovit din spate un TIR, în apropiere de vama Nădlac. 17 persoane se aflau în microbuz.

GALERIE FOTO

Din primele informații, microbuzul ar fi lovit în plin un TIR parcat pe banda de urgență pe Autostrada A1. Ulterior, au apărut informații potrivit cărora TIR-ul era oprit în coada care se formase înainte de punctul de frontieră dintre România și Ungaria.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 03:40 dimineața. Din datele furnizate de Unitatea Primiri Urgențe Arad, o persoană, pasager în microbuz, a decedat în urma impactului. Aceasta, o femeie aflată în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Alte 13 persoane au fost rănite. Două au suferit leziuni gave, o fractură la gleznă, respectiv leziuni interne. O persoană se află în stare critică. Printre răniți se află și un copil de 8 ani. Și acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Șoferul de TIR nu a fost rănit în urma impactului de pe autostrada A1. Acesta a rămas la fața locului pentru a oferi informații echipajelor de poliție care efectuează cercetări în acest caz. A fost activat planul roșu de intervenție.

Microbuzul implicat într-un accident grav pe Autostrada A1, înmatriculat în Cehia

Microbuzul implicat în accident este înmatriculat în Cehia. 16 persoane aflate la bord erau de origine ucraineană și una din Republica Moldova.

Traficul a fost complet blocat pe autostradă, pe sensul de mers spre frontieră și s-a reluat ulterior pe banda a doua de circulație.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide