Plecăm spre Geneva să descoperim emblemele Europei cu Insignia!

Autor: Adrian Mihălţianu 28 feb. 2014 Știri auto

Ne uităm cam cu invidie spre colegii noştri, pentru că Tudor Rus şi Andrei Ştirbu vor pleca de sâmbătă dimineaţa, la prima oră, cu direcţia Geneva, dar într-un road-trip mai ieşit din comun. Adică nu vor goni pur şi simplu spre Salonul Auto de la Geneva, aşa cum v-am obişnuit, ci o vor lua mai ocolit, pe un traseu de 5.000 de kilometri, care include marile capitale europene, dar şi oraşele care pur şi simplu merită atenţia lor.

Traseul de 5.000 de kilometri pe care îl vor parcurge redactorii ProMotor seamănă cu un circuit de F1 Nu?

De ce fac asta? Pentru ca şi voi să vă puteţi lua, la un moment dat, după ei. E un traseu numai bun pentru două săptămâni de parcurs Europa cu maşina, astfel încât să aveţi timp să vă şi opriţi pe îndelete în oraşele vizitate şi să exploraţi împrejurimile. Ei îl vor face însă în ritm de marş, pentru că noi muncim, nu ne distrăm, da? În plus, trebuie să ajungă în timp util la Salon, pentru a vă relata de la faţa locului tot ce e mai nou în materie de automobile.

Insignia Country Tourer, o maşină turbodiesel 4×4 cu transmisie automată, perfectă la drum lung

Companion va fi un Opel Insignia Country Tourer, cum mulţi dintre voi aţi ghicit deja în urma campaniei noastre de teasing. Le puteţi urmări traseul în mod interactiv, datorită unei aplicaţii speciale, numită DESCOPERĂ EMBLEMELE EUROPEI CU INSIGNIA. Atenţie, cu această aplicaţie vă puteţi testa şi cunoştinţele privitoare la oraşele pe care le vor parcurge băieţii noştri, iar premiul, prin tragere la sorţi, e unul deosebit şi elegant!

De ce „Emblemele Europei”? Pentru că „Insignia” asta şi înseamnă: emblemă, simbol, iar faptul că Insignia a reuşit să câştige titlul de Maşina Anului în Europa o face nu doar o simplă maşină germană, ci una europeană, capabilă să fie o emblemă a ceea ce ştie să facă industria auto europeană în prezent. 

Salonul Auto de la Geneva 2014, AMR 3 zile!

Traseul va trece prin oraşe cu încărcătură istorică şi culturală majoră pentru Europa, iar în fiecare zi veţi putea ghici care sunt emblemele specifice fiecărui oraş parcurs. Veţi remarca, de fiecare dată, că sunt similare unor calităţi pe care noi le-am găsit deja la Insignia Country Tourer – dar vă lăsăm pe voi să le descoperiţi pe DESCOPERĂ EMBLEMELE EUROPEI CU INSIGNIA.

Fiţi alături de noi pe drumul spre Geneva 2014 şi veţi redescoperi Europa, pe un traseu pe care vă îndemnăm să-l parcurgeţi şi cu maşina personală! Şi nu uitaţi, deşi băieţii noştri pleacă mâine dimineaţă, nebunia Salonului Auto de la Geneva începe de luni, cu lansarea Opel Adam ROCKS, iar marţi şi miercuri cu valul de lansări din cadrul Salonului.

LIVE, pe ProMotor!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide