Plecaţi pe DN1? Aveţi grijă la noile limitatoare de viteză [VIDEO]

Plecaţi pe DN1? Aveţi grijă la noile limitatoare de viteză [VIDEO]

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

Limitatoarele de viteză amplasate pe Drumul Naţional 1 fac mai mult rău decât bine. Ele pun în pericol viaţa şoferilor, în loc să prevină accidentele. Şoferii se plâng că acestea nu sunt semnalizate corespunzător, aşa că, în unele cazuri nu le observă la timp şi trec în viteză peste ele.

Şoferii se plâng că insulele de calmare a traficului sunt înalte, scurte şi nesemnalizate. Drept dovadă stau capace de roţi rupte, de lângă ele. Astfel de limitatoare de viteză sunt însă în curs de construcţie pe toată lungimea DN 1, între Oradea şi Cluj. Cele construite pe alte două drumuri naţionale, Oradea-Arad şi Oradea-Satu Mare, au provocat în ultimii trei ani zeci de accidente, soldate cu 4 morţi şi peste 10 răniţi.

Responsabilii regionali ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ştiu de probleme şi au întocmit un raport care a fost înaintat superiorilor de la Bucureşti. Abia după ce aceştia se vor consulta cu proiectantul vor lua o decizie dacă aceste limitatoare vor fi refăcute sau nu.

Mai multe puteţi afla din reportajul de mai jos:

Sursă Digi24.roComentarii
Inchide