Un pod pietonal s-a prăbușit peste un camion care transporta combustibil – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto
Un pod pietonal s-a prăbușit peste un camion care transporta combustibil – VIDEO

Un pod pietonal s-a prăbușit miercuri, 23 iunie, pe autostrada 295, din statul american Washington. Cinci persoane au fost rănite, iar traficul a fost blocat.

Echipele de urgență au intervenit pentru a diminua efectele unui scurgeri de motorină dintr-un camion care a fost prins sub dărâmături.

Mai multe mașini au fost prinse sub podul prăbușit şi cel puțin 5 persoane au ajuns la spital din cauza rănilor. Autoritățile spun că viața oamenilor nu este pusă în pericol. Autostrada 295 a fost închisă, iar traficul rămâne blocat până joi seară.

Un pod pietonal s-a prăbușit peste un camion care transporta combustibil

Un camion care transporta combustibil a rămas parțial prins sub pod, iar o parte din motorină s-a scurs pe șosea, ceea ce a necesitat intervenția echipajelor de urgență. Podul a fost verificat ultima oară în februarie, iar atunci nu au fost indicii că ar avea vreo problemă de structură, au spus autoritățile.

Polițiștii spun că podul a început să se prăbușească după un accident care a implicat trei vehicule care s-au lovit de pod. Apoi, mai multe vehicule, inclusiv un camion, au fost zdrobite sub grămezi de beton și bucățile de metal.

În prezent se fac investigații pentru a descoperi cauza producerii accidentului.

VIDEO

Evenimentul ne aduce aminte de un incident petrecut la intrarea în Timișoara, în 2017

În urma unei furtuni, poarta de intrare în municipiul Timişoara a fost luată de vântul puternic. Viteză cu care a bătut era peste 90 de kilometri la oră, așa că podul a căzut peste o maşină în care se afla un tânăr. El a decedat pe loc în urma incidentului. El avea 24 de ani şi era student în anul 6 la Facultatea de Medicină.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii au declanșat atunci o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat că poartă, inaugurată de Primăria Timişoara în vara lui 2015, care a costat 56.000 de euro, s-a putut prăbuşi atât de uşor.

Tags:

Sursa foto: ABC News / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide