Un pod pietonal se rupe în timp ce un șofer încearcă să traverseze râul cu un camion

Autor: Elena Luchian 24 iul. 2021 Știri auto

Ce a fost în mintea acestui șofer numai el știe. Bărbatul a crezut că poate să traverseze un râu conducându-și camionul pe un pod pietonal. Podul s-a rupt când vehiculul se afla chiar în mijlocul său.

GALERIE FOTO

Un grup de trecători a filmat momentul dramatic. În imagini se poate observa cum un șofer intră hotărât pe pod cu un camion de mici dimensiuni. Este un pod din lemn și cabluri, dedicat exclusiv accesului pietonal. Bărbatul ignoră interdicția de a urca pe pod cu vehicule.

Podul se lasă tot mai mult sub greutatea camionului. Vehiculul pare că începe să se scufunde. La un moment, deloc surprinzător, cablurile structurii cedează și podul se rupe sub camion. Acesta este luat de ape și dispare rapid din imagini.

Șofer norocos după ce un pod s-a rupt sub camionul pe care îl conducea

Din fericire, șoferul a reușit să se salveze din apele învolburate ale râului, înotând până la mal. Dar camionul său nu a fost găsit nici până acum.

Incidentul a avut loc într-un sat aflat în estul Rusiei, la peste 4.500 de kilometri de Moscova. Podul pietonal este, de fapt, o improvizație, după ce construcția inițială, din fier și beton, a fost distrusă de inundații cu puțin timp în urmă. Locuitorii satului nu mai au acum nicio conexiune directă cu restul zonei. Aceștia sunt nevoiți să ocolească zeci de kilometri. Șeful guvernului regional, Andrei Gurulev, le-a promis că va găsi rapid o soluție.

Nu este singurul pod distrus de inundații în urma cantității masive de precipitații care a căzut în regiune. Acestea au afectat și calea ferată transsiberiană. Un pod pe traseul ei s-a rupt.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide