Un pod s-a prăbușit după ce a fost lovit de o betonieră. VIDEO

Autor: David Andrei 13 nov. 2020 Știri auto

Un pod s-a prăbușit după ce a fost lovit de o betonieră. Șoferul nu a luat în calcul faptul că utilajul său depășea limita de înălțime admisă.

GALERIE FOTO

E bine să păstrezi distanța față de betoniere. Cu siguranță, în spatele unui astfel de vehicul la semafor, cu toții ne întrebăm ce s-ar întâmpla dacă brusc, ar începe să curgă beton. Ar ajunge, în mod inevitabil, pe capota ta, dacă stai prea aproape. Sau ar putea asfalta în timp real carosabilul din fața ta. Dar nu ai luat niciodată în calcul că pericolul ar putea veni de undeva de mai sus.

Un șofer din Rusia a avut neplăcuta surpriză de a se trezi cu beton pe întreaga mașină. Dar nu din betoniera aflată în fața lui pe banda de circulație, ci de la un pod lovit de aceasta.

Utilajul de construcții a lovit podul atât de tare încât a provocat prăbușirea acestuia. Șoferul neatent ignorase limita de înălțime afișată, în mod obișnuit, înainte de trecerea pe sub astfel de pasaje aeriene.

Mașina distrusă de betonieră, șoferul neatins

Imaginile au fost publicate pe platforma Reddit. La o vizionare mai atentă, se poate observa că nu este vorba despre un pod finalizat. Cei care au văzut filmarea susțin că este, de fapt, o pasarelă care le indică șoferilor dacă vehiculul lor are înălțimea corespunzătoare pentru a trece pe sub podul care urmează. Dar este puțin probabil ca un astfel de avertisment să fie chiar din beton, având în vedere riscurile pe care le implică atingerea sa cu viteză de către vehiculele care depășesc limita de înălțime.

Construcția s-a prăbușit în urma betonierei. Potrivit autorităților, șoferul din mașina căruia a fost filmat incidentul nu a fost rănit. Autoturismul său este însă, distrus. Nicio altă mașină nu a fost implicată în acest incident care s-ar fi putut termina mult mai rău.

I will never follow these things that close now. from r/IdiotsInCars

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock / Reddit



Comentarii
Inchide