„Podcast cu Prioritate”, ep. 12, apare pe 15 iulie. Invitata este Cătălina Hype Fox

Autor: Marius Vișan 13 iul. 2023 Știri auto
„Podcast cu Prioritate”, ep. 12, apare pe 15 iulie. Invitata este Cătălina Hype Fox

Ediția cu numărul 12 din „Podcast cu Prioritate” este mai specială, și asta prin prisma faptului că vom avea o invitată. Este vorba de vloggerița Cătălina Hype Fox. Emisiunea apare pe 15 iulie, ora 19:00, pe canalul de YouTube ProMotor România și pe site-ul www.promotor.ro. De asemenea, podcastul poate fi ascultat și pe Spotify.

Cătălina este cunoscută în online-ul românesc pentru contentul cu mașini pe care îl creează. O face cu pasiune, iar asta se vede.

„Hype Fox a luat naștere din tot drive-ul meu pentru ce înseamnă experiență pe care o trăiesc de fiecare dată când urc la volanul unei mașini, dar și personalitatea mea „hype”. Am 27 de ani, m-am născut în Orăștie, Hunedoara, unde am locuit până la 4 ani, iar mai apoi m-am mutat în București.

Încă de când mi-am luat permisul categoria B, la 2 ani după ce mi-am luat A2-ul, mi-am dorit să fac ceva în industria auto/moto și simțeam că am o chemare aici. O urmăream pe Supercar Blondie și simțeam că rezonez foarte mult cu ce face ea, dar niciodată nu am știut cum va lua contur tot proiectul Hype Fox.

În prezent, activez pe rețelele de socializare unde prezint mașini, fac content pe zona asta, iar acum urmează să îmi deschid un showroom în zona de nord a Bucureștiului, unde îmi voi continuă activitatea cu prezentatul mașinilor, dar le voi pune și spre vânzare”, spune Cătălina.

Cătălina Hype Fox își propune să fie Supercar Blondie de România

În scurt timp de la apariția ei pe rețelele sociale a reușit să spulbere prejudecățile celor care spuneau că nu se pricepe să prezinte mașini. „Două săptămâni le-a luat, după aia au început să mă îndrăgească și acum din 80% hate s-au transformat în 80% oameni care îmi ofereau aprecierea”, povestește Cătălina în discuția cu Luci Popa.

În cele mai noi clipuri urcate în online o vedem pe Cătălina în mașini precum: Audi R8 Spyder, Lamborghini Urus, BMW M8, dar și în mașini clasice precum Chrysler New Yorker Highlander Coupe din 1948. Care dintre ele i-a plăcut cel mai mult? Aflați asta din „Podcast cu Prioritate” by ProMotor, ediția din 15 iulie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide