Polestar 2 – defect de fabricație. Motivul pentru care mai mulți șoferi au fost nevoiți să cheme platforma

Autor: David Andrei 02 oct. 2020 Știri auto

Polestar 2 are un defect de fabricație. Primele mașini livrate în Europa au venit la pachet cu o problemă care le face imposibil de condus. Mai mulți posesori au fost nevoiți să cheme platform.

GALERIE FOTO

Mai mulți posesori de Polestar 2 au raportat o defecțiune la sedanul lor electric. Aceștia sunt din state precum Suedia, Norvegia, Olanda și Franța.

Publicația suedeză Carup scrie că defecțiunea este la sistemul de propulsie și nu permite mașinii să se deplaseze. Astfel, șoferii sunt obligați să apeleze la servicii de tractare sau de ridicare pentru a le duce la service.

Tobias Akeblom din Suedia, de exemplu, spune că mașina lui s-a stricat chiar în ziua în care i-a fost livrată. El a povestit că de atunci, autoturismul este la service. Peste 30 de zile au trecut de când experții tot încearcă să-i dea de cap. Akeblom este doar unu dintre cei 30 de posesori de Polestar 2 care ar fi raportat probleme. Aceștia au primit mașini la schimb pe durata efectuării reparațiilor.

Nu există informații certe, dar se presupune că problemele la modelul produs în China ar avea legătură cu bateria de 12 V a mașinii.

“Problema care vizează bateria de 12 V nu afectează toate unitățile livrate”, a declarat pentru Carup reprezentantul Polestr, Brent Ellis.

Despre Polestar 2

Polestar 2 este primul model electric al constructorului. Acesta este pus în mișcare două motoare electrice, câte unu amplasat pe fiecare dintre cele două punți. Unitățile dezvoltă împreună 402 cai putere și un cuplu de 660 Nm. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde, iar viteza sa maximă este limitată electronic la 210 km/h.

O baterie cu o capacitate de 78 kWh îi asigură o autonomie de 500 de kilometri.

Cel de-al doilea model al companiei măsoară 4,6 metri în lungime, 1,95 metri în lățime și 1,48 metri în lățime și cântărește 2.150 de kilograme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide