Poliţia a urmărit un şofer care conducea haotic. Când l-au oprit, faptul că era băut a devenit cea mai mică problemă a lui

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Duminică, 15.06.2019, Poliţia de Frontieră Maramureş a organizat o acţiune de combatere a contrabandei cu ţigări.

Astfel, în jurul orei 17.00, poliţiştii au observat pe drumul care face legătura între localităţile Petrova şi Strâmtura, două autoturisme care se deplasau în mare viteză.

După ce conducătorii acestora au ignorat semnalele de oprire, echipajul politiei urmărit maşinile, timp în care persoanele care le conduceau au efectuat mai multe manevre agresive, cu intenţia de a scăpa de oamenii legii.

La scurt timp conducătorul unuia dintre autoturisme, marca BMW, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi trecând printr-un gard s-a oprit în curtea unui imobil din apropiere.

Poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanei, un cetăţean român, în vârstă de 28 ani

De asemenea, conducătorul autovehiculului a fost testat si cu aparatul etilotest, de către un echipaj din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Bogdan Vodă, rezultând o alcoolemie de 0.12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele verificări, în maşină, a fost observată o impresionantă cantitate de ţigări, de provenienţă ucraineană.

În acelaşi timp, poliţiştii de frontieră au luat măsuri de cercetare şi supraveghere a zonei, iar în apropiere a fost descoperită şi a cea de a doua maşină, marca Audi A6, în care se aflau mai multe colete cu ţigări.Comentarii
Inchide