Poliţia în acţiune: Un şofer a fost lăsat fără permis deşi nu a încălcat nicio lege [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 10 mai 2017 Știri auto
Poliţia în acţiune: Un şofer a fost lăsat fără permis deşi nu a încălcat nicio lege [VIDEO]

Poliţia Rutieră din Bucureşti dă dovadă de exces de zel. Un şofer a fost oprit de o patrulă a poliţiei rutiere care i-a ridicat permiul auto pentru că nu ar fi acordat prioritate pietonilor. Întâmplarea a avut loc pe Şoseaua Mihai Bravu, şi a fost filmată de camera montată pe maşina şoferului care a primit nedreapta sancţiune. 

„Nu cred ca mai e nevoie de explicaţii, pietoni pe trecere nu erau, poliţistul era departe şi mascat de alte maşini ca să vadă clar momentul când eu am trecut … etc. Am încercat să îi arăt la faţa locului înregistrarea, nu a vrut să se uite. O să contest în instanţă decizia, cu proba video” a comentat şoferul pe pagina trafictube.ro. 

Poată că Domnul poliţist ar fi văzut mai bine întreaga situaţie dacă trecerea de pietoni era marcată corespunzător. Pe asfalt abia dacă se mai văd liniile albe. 

Aceste este un exemplu tipic de exces de zel din partea polişitilor. Poate dacă ar fi avut măcar bunăvoinţa să revadă imaginile şi-ar fi dat seama că greşeşte. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide