Poliţia intră în secolul tehnologiei. Vom plăti amenzile mult mai uşor

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Poliţia intră în secolul tehnologiei. Vom plăti amenzile mult mai uşor

Actul de identitate şi dovada plăţii amenzii de circulaţie se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a fiecărui inspectorat de poliţie judeţean, precum şi a Poliţiei Capitalei, scrie Antena3.

„Poliţia Română operaţionalizează prevederile OUG nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Atât copia actului de identitate, necesară obţinerii unor documente de la poliţie (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât şi dovada plăţii amenzii de circulaţie se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a fiecărui inspectorat de poliţie judeţean, precum şi a Poliţiei Capitalei”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis de Agerpres.

Astfel, cei care în mod normal ar trebui să trimită dovada de plată a amenzii prin poştă, sau să o depună la unitatea de poliţie, o pot trimite la e-mail-ul unităţii teritoriale din care face parte agentul constatator care i-a sancţionat.

„De asemenea, nu mai este nevoie să veniţi cu copie xerox a cărţii de identitate pentru a obţine documente eliberate de poliţie. Este suficient să transmiteţi copia scanată a documentului de identitate pe e-mail-ul inspectoratului de poliţie judeţean sau al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, se arată în comunicat.Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide