Poliția Română a văzut pozele de profil de pe Facebook cu polițistul care scrie un proces verbal

Autor: ProMotor 16 apr. 2020 Știri auto
Poliția Română a văzut pozele de profil de pe Facebook cu polițistul care scrie un proces verbal

Mai mulți utilizatori de Facebook și-au schimbat fotografiile de profil folosind un tipar cu un polițist scriind un proces verbal. Poliția Română a observat.

Mai mulți utilizatori de Facebook de Facebook și-au schimbat fotografiile de profil de pe rețeaua de socializare folosind un tipar cu un polițist scriind un proces verbal.

Gestul este un semn de solidaritate față de șoferii care au fost amendați deși deplasarea lor era justificată, iar șoferii aveau la ei o declarație pe proprie răspundere. Este și o formă de protest după ce s-a vehiculat ideea conform căreia oamenii legii au un plan de amenzi, o informație infirmată prin intermediul postării de pe rețeaua de socializare.

Poliția Română a observat noile fotografii de profil de pe Facebook și îi anunță pe cei care au folosit tiparul de fotografie că polițistul care apare alături de ei în imagine nu este unul român, ci unul polonez. Autoritățile răspund în spirit de glumă.

“Nu avem normă de amenzi, dar în caz că termină procesele-verbale poloneze, îi dăm noi modelul românesc”, se oferă Poliția Română.

Ca să-i amuze pe românii aflați în carantină generală și supuși restricțiilor de circulație de o lună de zile, pe pagina de Facebook a Poliției, apare și informația că noul tipar de fotografie de profil este foarte popular chiar printre polițiști.

 

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/posts/2785872214857328

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide