Polițist cu pistol radar în mașină de firmă. Scandal cu îmbrânceli

Autor: ProMotor 09 mart. 2020 Știri auto

Un șofer a tras pe dreapta când a văzut că un polițist urmărește traficul cu un pistol radar de la bordul unei mașini de firmă. Era vorba despre un microbuz Mercedes-Benz al unei companii care oferă servicii de transport persoane.

GALERIE FOTO

Șoferul s-a dat jos din mașină și a început să filmeze. Înainte, acesta sunase la poliție pentru a raporta faptul că un om al legii îi vânează pe vitezomani din microbuzul unei firme de transport, pe E85, în localitatea Secuieni.

Polițistul cu pistol radar și-a chemat colegii în ajutor și s-a ascuns în mașina acestora. Filmarea a continuat și după sosirea echipajului. Unul dintre agenți a insistat ca bărbatul să-și continue deplasarea și l-a îmbrâncit atunci când acesta a refuzat. Ghinionul polițiștilor este că șoferul este jurnalist, iar imaginile au ajuns pe site-ul inRoman.ro.

“Mi-a dat palme, m-a lovit!”, se plânge cel care filmează.

Polițistul se amuză și continuă cu atitudinea menită să-l intimideze pe jurnalist.

Polițiștii îl uimesc pe acesta atunci când îi spun că trotuarul și parcarea fac parte din drumul public. Mai mult, aceștia susțin că microbuzul folosit pentru transport de persoane este defect și nu mai funcționează. Dar acesta s-a reparat brusc și a părăsit scena discuțiilor contradictorii.

“Tu știi cine sunt eu?”, îl întreabă polițistul de câteva ori și îl amenință că îi pune cătușele.

Polițiștii de la Rutieră au voie să stea cu pistolul radar în mașini inscripționate sau neinscripționate, dar numai dacă acestea aparțin Ministerului Afacerilor Interne.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide