Un polițist de origine română calmează o gașcă de compatrioți în Marea Britanie – VIDEO

Autor: ProMotor acum 3 luni Știri

Românii s-au bucurat când au văzut că un poliţist este concetăţean cu ei, dar acesta a fost intransigent şi le-a cerut să plece.

Unul dintre tinerii români a filmat scena şi a postat imaginile pe Tik Tok. „Zi-le ceva că eşti român de-al nostru!“, i-a cerut poliţistului unul dintre cei care deranjau liniştea publică.

Poliţistul le-a răspuns tot în limba română: „Luaţi ăstea şi plecaţi mai repede, că avem treabă“. Poliţistul de origine română chiar a dat mâna şi s-a îmbrăţişat cu unul dintre tineri, după care le-a cerut tot în limba română să plece, scrie Adevărul.ro.

VIDEO

Românii erau încălziţi şi puşi pe chef, probabil de la alcool

Înregistrarea video a post postată de către publicaţia românească din Marea Britanie, „Anunţul UK“, şi a strâns numeroase comentarii: „Nu a făcut nimic greşit. Băieţii erau puţin încălziţi şi puşi pe chef. Bravo, poliţistul voluntar sau nu, sunt sigură că gaşca s-a spart după acel salut“, este unul dintre comentarii.

Un alt utilizator al reţelei de socializare a comentat că sunt mulţi poliţişti de diferite naţionalităţi: „Poate nu ai locuit în Upton Park, Est Ham sau Barking şi nu cunoşti realitatea. Aproape în toate cartierele sunt poliţişti de origine română la fel cum sunt şi de origine poloneză, cehă, bulgară etc. Ai greşit plăteşti oriunde ai fi în Marea Britanie“.


Sursa foto: Facebook


Comentarii
Inchide