Un polițist a făcut zob mașina șefului, un Mercedes. Ce riscă acum?

Autor: David Andrei 31 mai 2021 Știri auto

Un polițist a făcut zob mașina șefului, un Mercedes SL. Acesta se înfuriase după ce șeful său a cerut pentru el o evaluare psihiatrică.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc duminică, 30 mai, în fața unei secții de poliție aflată pe teritoriul insulei grecești Rodos. Un polițist a lovit cu propriul vehicul, un pick-up, vechiul Mercedes al șefului, un SL de culoare albă.

Acesta nu s-a mulțumit cu tamponarea. S-a dat jos din mașină, a scos un baros din benă și a făcut câteva găuri în parbrizul și în luneta roadster-ului german.

Imaginile publicate de presa locală arată mașina grav avariată. Portiera și aripa față din partea dreaptă sunt îndoite serios, iar puntea spate a fost ruptă. Oglinzile au fost și ele făcute zob.

Și ieșirea nu s-a oprit aici. Polițistul a intrat apoi în biroul de la etaj al șefului său, ofițerul Michalis Kaliorakis, și l-a amenințat. Cu barosul cu care i-a distrus Mercedes-ul, bărbatul furios a spart și pereții de sticlă ai biroului. În cele din urmă, acesta a fost imobilizat, dezarmat și încătușat de către colegii săi. Asupra lui s-a găsit și o armă încărcată.

Tânărul polițist i-a cerut iertare șefului, motivând că a fost furios după ce acesta îl trimisese la un control psihiatric. Mai mult, acesta a promis că va plăti toate pagubele pe care le-a produs. Scuzele sale sunt total inutile acum. Potrivit presei elene, omul legii cu accese de furie a fost arestat și va fi judecat pentru mai multe capete de acuzare. Nu se cunoaște încă valoarea prejudiciului, dar polițistul riscă să petreacă luni bune după gratii.

Polițist furios, filmat când lansează un atac incredibil asupra unui Mercedes-Benz SL

Întregul incident din parcarea secției de poliție a fost filmat de unul dintre martori. Acesta a stat totuși la distanță de scena violentă.

În imaginile surprinse de el se poate observa chiar momentul în care tânărul polițist lovește mașina șefului cu pick-up-ul său, apoi cu barosul, înainte de a intra în clădire.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide