Doi polițiști au fost bătuți de un șofer. S-au tras și nouă focuri de armă în plan vertical

Doi polițiști au fost bătuți de un șofer. S-au tras și nouă focuri de armă în plan vertical

Autor: ProMotor acum 10 luni Știri

Doi poliţişti au fost agresaţi în timpul nopţii de marţi spre miercuri, după ce au urmărit un şofer fugar, în localitatea Călina, judeţul Vâlcea, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă. În timpul disputei, arma unui dintre agenţi a căzut, însă a fost recuperată, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, incidentul a avut loc în timpul nopţii de marţi spre miercuri, pe DN 64, în Călina, când oamenii legii au încercat să oprească o camionetă.

Şoferul a refuzat să oprească, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi au tras nouă focuri de armă în plan vertical.

În cele din urmă, camioneta a oprit în faţa unei locuinţe din satul Călina, iar în timp ce poliţiştii au mers spre autoturism au fost agresaţi de către şofer şi alte persoane.

În sprijinul poliţiştilor a sosit şi un alt echipaj din cadrul Poliţiei Drăgăşani.

Cei doi poliţişti agresaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Mai multe persoane au fost duse la audieri şi au fost identificaţi agresorii.

În timpul scandalului, arma unuia dintre oamenii legii a căzut, însă aceasta a fost recuperată şi se află în custodia IPJ Vâlcea, anunţă oamenii legii

Cercetările în aceast caz continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide