Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul unei curse ilegale. Autospecialele sunt acum daună totală

Autor: David Andrei 27 apr. 2021 Știri auto

Patru polițiști au participat la curse ilegale cu mașinile de poliție. Aceștia s-au ciocnit în timp ce rulau cu viteză. Autospecialele sunt acum daună totală.

GALERIE FOTO

Polițiștii ar trebui să pună capăt unei curse ilegale. Dar când ei sunt cei care au organizat-o ad hoc pe șosea, lucrurile sunt mai complicate.

Patru oameni ai legii din Washington DC, cu două autospeciale, s-au luat la întrecere pe un bulevard din capitala Statelor Unite, Anacosia Avenue.

Potrivit Fox 5, la un moment dat, cei doi polițiști aflați la volan au pierdut controlul direcției și s-au ciocnit. Mașinile au ricoșat într-un gard și au fost distruse în întregime. Postul de televiziune a obținut și un comunicat intern, care confirmă acest lucru.

“Două mașini de patrulare au fost distruse pentru că ofițerii au decis, în loc să lupte împotriva infractorilor, să se ia la întrecere pe Anacostia Avenue la 5 după-amiaza”, se arată în mesajul transmis de comandantul Durriyyah Habeebullah.

Toți cei patru polițiști au fost duși la spital după ce s-au ciocnit cu mașinile de poliție în timpul unei curse ilegale

“Suntem cu toții responsabili pentru că mașinile au fost conduse cu neglijență și, ce este cel mai important, consecințele se răsfrâng asupra tuturor.”

Nu există informații oficiale cu privire la viteza cu care se deplasau cele două mașini de poliție în timpul acestei curse ilegale. Dar cel mai probabil, acestea aveau în jur de 100 km/h înainte de accident. Potrivit martorilor, unul dintre polițiștii aflați la volan, în timpul cursei ilegale, era o femeie.

Toți cei patru polițiști au fost transportați la spital, dar nu au suferit răni grave. Șefii lor așteaptă externarea pentru a lua măsuri disciplinare. Pe perioada investigației, cei patru nu au voie să discute.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide