Ce au făcut doi polițiști când au văzut pe marginea drumului o mașină care se stricase?

Autor: Elena Luchian 08 iul. 2021 Știri auto

Doi polițiști au văzut o mașină defectată pe marginea unui drum din județul Constanța. O femeie și un bărbat se aflau lângă autoturism. Ce au făcut oamenii legii?

GALERIE FOTO 

Scoasă în afara carosabilului, cu avariile pornite și capota ridicată. Așa au găsit mașina doi polițiști de la Poliția Rurală Crucea, județul Constanța. Cei doi, Cătălin și Mihaela, au oprit autospeciala și i-au întrebat pe bărbat și pe femeie ce au pățit.

– Bună ziua! Aveți probleme? Putem ajuta?
– Bună ziua! S-a spart conducta de la injector. Nici nu știu de unde aș putea cumpăra alta de aici. Ne întoarcem din concediu. Chiar nu am nicio soluție! Am sunat la câteva firme de tractare, dar m-au refuzat că nu ne pot duce atâta drum. Noi suntem din Iași, au explicat Alexandru și soția sa.

Polițiștii au fost impresionați de cei doi. Așa că s-au oferit imediat să ajute.

– Închideți, vă rog, autoturismul și haideți cu noi. Sigur găsim o soluție! Luați și piesa cu dumneavoastră, le-au propus oamenii legii.

Cei doi polițiști au reparat, în cele din urmă, mașina

Cei patru au plecat spre Hârșova, pentru a căuta componenta defectă la firme de dezmembrări auto. La una dintre ele au găsit ce căutau. Polițiștii i-au dus înapoi la mașină și i-au ajutat în continuare să monteze piesa. O oră mai târziu, mașina funcționa ca nouă.

Șoferul și soția sa au fost impresionați. Aveau deja două ore de când stăteau pe marginea drumului, lângă mașină, și sunau la firme de tractare. Toate îi refuzaseră. Cei doi locuiau tocmai în Iași. Nicio firmă nu ar fi asigurat transportul autoturismului și al celor doi până acasă. Fără tinerii polițiști, cei doi ar mai fi stat acolo mult și bine.

“Dați-ne un mesaj diseară când ajungeți la Iași, să știm că ați ajuns cu bine”, i-au rugat polițiștii Cătălin și Mihaela pe cei doi.

Povestea cu final fericit a fost publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne și a primit peste 30.000 de aprecieri. Mai mult, postarea a fost distribuită de peste 1.900 de persoane.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock / Ministerul Afacerilor Interne



Comentarii
Inchide