Poliţiştii au deschis un dosar penal după ce un câine a fost lovit de o maşină

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2022 Știri auto
Poliţiştii au deschis un dosar penal după ce un câine a fost lovit de o maşină

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal după ce un câine a fost lovit de o mașină, patrupedul rănit fiind transportat de un martor la spitalul pentru animale de companie din cadrul Universității de Științele Vieții din Iași, informează News.ro.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Iași s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o rețea de socializare, a fost postată o filmare din care rezultă că un câine a fost accidentat.

În urma verificărilor polițiștilor a rezultat că evenimentul ar fi avut loc, sâmbătă, în Iași, iar câinele ar fi fost acroșat de un autoturism.

Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat mașina

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat autoturismul care a accidentat animalul, în prezent efectuându-se verificări pentru stabilirea identității conducătorului auto.

Totodată, a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de provocare de suferințe fizice și psihice prin orice mijloace.

Câinele a fost transportat de către un martor la Spitalul Clinic pentru Animale de Companie din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii Iaşi pentru acordare de îngrijiri medicale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide