Polițiștii din Sectorul 6, dotați cu camere audio-video. Anunțul primarului Ciucu

Autor: Daniel Samoilă 18 nov. 2021 Știri auto

Dotări pentru polițiștii din Sectorul 6 al Capitalei. Primarul Ciprian Ciucu a anunțat achiziția mai multor dispozitive audio-video.

Așadar, Poliția Sectorului 6 va cumpăra 100 de camere audio-video de tip body-cam, plus alte șapte dispozitive de încărcare și sincronizare şi un kit accesorii de identificare şi distribuire.

Fiecare agent local va avea la dispoziție câte un astfel de dispozitiv. Oamenii legii au datoria să înregistreze fiecare abatere care va avea loc pe spațiul public. De asemenea, se vor înregistra și discuțiile cu cetățenii amendați.

Primarul Ciucu cumpără camere de supraveghere pentru polițiștii din Sectorul 6

Potrivit G4Media.ro, valoarea totală a dispozitivelor este de 477.000 de lei, cu TVA.

„Am încredere că reforma din Polița Locală a Sectorului 6 merge în direcția corectă! Una dintre măsurile care vor responsabiliza polițiștii dar și cetățenii care intră în contact cu polițiștii locali este dotarea acestora cu camere video de tip body-cam.

În acest sens am lansat o licitație pe SICAP privind achiziționarea a 100 de dispozitive de înregistrare audio-video portabile de tip body-cam ce urmează să fie folosite de agenți.

Mai mult, acestea vin și cu o serie de accesorii utile muncii în teren. Datele astfel culese vor fi analizate pentru a îmbunătăți munca polițiștilor locali din Sectorul6.

Valoarea totală estimată a acestor dispozitive pentru Poliția Locală este de 400.840 de lei”, a scris pe Facebook Ciprian Ciucu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide