Poliţiştii ne învăţă cum să ne ferim de hoţii din maşini

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Poliţiştii ne învăţă cum să ne ferim de hoţii din maşini

Pornind de la proverbul „Paza bună trece primejdia rea”, pe 18 septembrie, poliţiştii ialomiţeni au stat de vorbă cu cetăţenii şi le-au înmânat flyere cu sfaturi şi recomandări, în cadrul campaniei „Fii cu ochii pe hoţii din auto!”.

Una dintre recomandări se referă la faptul că nu este prudent ca şoferii să-ţi lase geamurile întredeschise sau cheile în contact, atunci cand lipseşte chiar şi câteva clipe de lângă maşină sau să lase la vedere în autoturism obiecte de valoare (borsete, telefoane mobile, sisteme GPS, laptopuri etc).

Nu se recomandă parcarea maşinii în locuri izolate sau nesupravegheate. Poliţiştii avertizează că infractorii profită de orice împrejurare şi fură radiocasetofoane, acumulatori auto şi orice alt bun din maşină care poate fi valorificat. 

Când se circulă cu viteză redusă prin locuri necunoscute se recomandat ca portierele să fie închise şi geamurile ridicate. Bunurile nu trebuie lăsate la vedere. Un hoţ poate pătrunde în autoturism şi poate sustrage aceste bunuri în timpul în care se aşteaptă la culoarea roşie a semaforului.

Sursă: Adevărul.ro

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide