Polițiștii spanioli nu-l iartă nici pe Batman!

Autor: George Cristea 16 sept. 2020 Știri auto

Polițiștii spanioli nu-l iartă nici pe Batman! Tras pe dreapta, celebrul personaj de filme și benzi desenate a fost amendat după ce oamenii legii au fost alertați de apariția ciudatului personaj.

Intră în Galeria FOTO

Chiar și supereroii trebuie să respecte legea, după cum a aflat însuși Batman pe un bulevard din Madrid. Șoferul unui automobil care seamănă destul de mult cu Batman conducând celebrul Batmobil, a fost oprit de poliţie pe bulevardul Gran Via din centrul Madridului.

Poliţia locală nu ştie de glumă şi l-a tras pe dreapta pe eroul din Gotham, care era însoţit de un bărbat cu o pălărie albă. Agenţii au descoperit că Batman, care ar fi de fapt un youtuber spaniol,
nu avea actele maşinii în regulă şi a fost amendat.

Poliţia locală a postat un video pe Twitter şi a amintit că legea e la fel pentru toată lumea, chiar şi pentru supereroi, oricât ar fi de grăbiţi. „Uneori ne confruntăm cu tot felul de situații și trebuie să ne înarmăm cu multă răbdare, dar chiar și SUPEREROII trebuie să respecte regulile” – au scris polițiștii pe Twitter.

De ce nu l-au iertat polițiștii spanioli pe Batman

Incidentul a fost comentat pe Twitter și de Asociația Municipală a Polițiștilor din Madrid (APMU), care a subliniat că polițiștii sunt întotdeauna vigilenți în trafic.

„Nici chiar Batman, oricât de grăbit ar fi, nu are voie să încalce regulile de circulație – la fel ca orice alt cetățean din Madrid” a subliniat pe Twitter un reprezentant al APMU.

Nu este prima oară când forțele de poliție au de-a face cu Batman. În ciuda aerului de justițiar, acesta are mai degrabă stofă de erou negativ. La începutul anului, polițiștii din Moscova au fost nevoiți să confiște Batmobilul după ce acesta a fost găsit fără plăcuțe de înmatriculare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide