Poliţistul a ÎNCĂTUŞAT-O, neştiind că este filmat. Ce avea să-i facă apoi FEMEII, a şocat internetul [VIDEO]

Autor: go4it.ro acum 3 ani Știri

O femeie din SUA, mamă a unui copil, a dat în judecată Layton Police Department după ce a fost încătuşată de un poliţist şi, potrivit ei, „agresată sexual”, scrie Go4it.ro. Incidentul a fost surprins de camera de bord din maşina femeii, iar ofiţerul nu ştia că este filmat.

Amanda Houghton spune că a mers la o farmacie să-i cumpere un medicament copilului, când o maşină a intrat în spatele automobilului său la semaforul aflat pe culoarea roşie. Poliţia a venit la faţa locului, iar unul dintre ofiţeri i-a spus Amandei că o suspectează că a consumat alcool, ceea ce era adevărat. Trebuie precizat, însă, că nu ea provocase accidentul.

 

La scurt timp după ce a testat-o pentru alcool, poliţistul a încătuşat-o pe femeie, iar apoi a început să o percheziţioneze, atingând-o şi în zona sânilor. Potrivit avocatului femeii, în astfel de cazuri poliţia cheamă de obicei un ofiţer femeie pentru a efectua percheziţia.

În clip se aude cum Amanda îi cere poliţistului să nu o atingă. Acesta răspunde: „Te pot percheziţiona şi asta fac acum”.

Şefii poliţistului au spus că au văzut înregistrarea şi că acesta nu a făcut nimic ilegal. Însă este posibil ca judecătorul să fie de altă părere, într-o perioadă în care abuzurile comise de poliţie s-au înmulţit în SUA.Comentarii
Inchide