Cine este, de fapt, polițistul care s-a dat jos din mașină ca să se joace cu zăpadă cu o familie la Sibiu?

Autor: David Andrei 15 ian. 2021 Știri auto

Doi agenți de poliție au bătut o femeie și un copil. Sună a fake news, nu-i așa? Pentru că este! Realitatea este că polițiștii, o fetiță și părinții ei s-au distrat bătându-se cu bulgări de zăpadă în zona unui parc din Sibiu. Dar cine este, de fapt, polițistul care a avut această idee?

GALERIE FOTO

Agenții aflați în patrulare pe arterele principale din Sibiu, la bordul unei Dacia Duster, le-au observat pe fetiță și pe mama ei jucându-se cu zăpadă în zona Parcului sub Arini. Aceștia au pornit semnalele luminoase și sonore și au tras pe dreapta. Oamenii legii au coborât din mașină, s-au îndreptat în viteză către ele și le-au luat la bătaie. Cu bulgări de zăpadă.

“Când ești chemat să dai o amendă, dar iese altceva. Mai mult ca oricând, în această perioadă, trebuie să dăm dovadă de empatie față de semenii noștri! Un an mai bun tuturor!”, a scris polițistul Viorel Teacă pe pagina sa de Facebook.

VIDEO:

Polițistul a devenit deja celebru în Sibiu

Povestea din spatele imaginilor începe cu o temă pentru la școală. Fetița care apare în imagini a trebuit să facă un om de zăpadă pe care să-l arate profesorului și colegilor la orele desfășurate online. Polițistul slătinean Viorel Teacă, detașat în urmă cu câteva luni în orașul Sibiu, și colegul său de serviciu, Dorin, au dat o mână de ajutor și la distracție, și la tema pentru școală. Cel care filmează este tatăl elevei.

Nu este primul gest al lui Viorel care atrage atenția. În luna decembrie, acesta a avut grijă de câinele unui bărbat căruia i se făcuse rău și care fusese luat de ambulanță (vezi GALERIA FOTO).

Scenă celebră cu agenții de poliție care se bat cu zăpadă cu un grup de copii

O scenă care a avut loc în urmă cu un patru ani în Statele Unite a devenit virală la acea vreme. Un grup de copii a atacat autospeciala poliției cu bulgări. Polițiștii s-au dat jos din mașină și au contraatacat.

Incidentul amuzant și neregizat a avut loc într-un orășel din statul american Alabama, iar bătaia cu bulgări a ținut minute în șir.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide