Pompierii au spart geamurile unui BMW parcat lângă un hidrant și au trecut furtunul prin mașină

Autor: David Andrei 19 aug. 2020 Știri auto

În mod normal, să spargi geamul unei mașini este un act de vandalism. Dar acest caz este diferit. Chiar pompierii au spart geamul unui BMW. Au avut nevoie de acces la hidrant, iar sedanul era parcat chiar lângă sursa de apă.

GALERIE FOTO

Pompierii din New York au fost nevoiți să recurgă la ceea ce, în mod normal, ar fi fost un act de vandalism. Aceștia au spart geamurile din față ale unui BMW Seria 5 din 2005, parcat în dreptul unui hidrant. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unui incendiu survenit în jurul orei 3:30 dimineața, într-un bloc de trei etaje din centrul metropolei americane.

Pompierii nu au stat prea mult pe gânduri și au spart geamurile din față ale limuzinei BMW Seria 5, trecând furtunul pe acolo.

Proprietarul mașinii s-a înfuriat când a aflat ce s-a întâmplat. Bărbatul a povestit că își lăsase mașina acolo timp de patru zile după ce rămăsese fără baterie la telecomanda care deschide și închide autoturismul.

“Mi-au distrus mașina și o să mă coste un sac de bani. Sunt foarte furios. Nu era nevoie să facă așa ceva”, au fost primele reacții ale proprietarului nervos.

Acesta mai are un motiv să fie supărat. Va fi amendat cu 180 de dolari pentru că a parcat în dreptul hidrantului.

Reprezentanții Brigăzii de Pompieri au explicat într-o postare pe Twitter că au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii pentru că furtunul să fie drept pentru a obține astfel o presiune optimă a apei în timpul intervenției. Presiunea ar fi fost afectată dacă furtunul ar fi trecut peste capotă și nu prin geamuri.

Nu e primul BMW cu geamurile sparte de pompieri după ce a a parcat în dreptul unui hidrant

După incidentul  de la New York, presa din Statele Unite amintește de un alt caz în care pompierii au fost nevoiți să spargă geamurile unui BMW pentru a putea trece pe acolo un furtun.

S-a întâmplat în 2014 la Boston. Mașina “vandalizată” a fost atunci un BMW Seria 3 (vezi GALERIA FOTO).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide