Porsche Cayenne Coupe, dezvăluit într-o schiţă neoficială

Porsche Cayenne Coupe, dezvăluit într-o schiţă neoficială

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Porsche Cayenne Coupe este programat să fie lansat oficial la sfârşitul primăverii, iar această schiţă (chiar dacă este neoficială) poate fi un semn că lansarea se apropie.

Publicată de un cititor al site-ului Carscoops, această schiţă prezintă un crossover elegant cu o linie dinamică a acoperişului, un spate cu forme musculare şi un spoiler montat pe hayon. De asemenea, vedem o fereastra a uşii din spate, hayonul şi lumini pesterioare marca Porsche.

Schiţa se potriveşte cu fotografiile spion apărute pe internet, însă această imagine îl arată mai mult agresiv, însă nu putem vedea partea din faţă, care seamănă foarte mult cu modelul standard.

Cabina va fi în mare parte împrumutată de la modelul standrad, astfel încât şoferii se pot aştepta la un sistem de infotainment cu un display de 12,3 inci şi un instrumentar de bord cu afişaje de 7 inci. Ca la orice model Porsche, ar trebui să existe nenumărate opţiuni pentru interior, de la scaunele încălzite şi ventilate până la fibra de carbon şi ornamentele din lemn.

Opţiunile pentru motoare ar trebui să fie împărţite cu modelul standard, astfel încât ne putem aştepta la o variantă entry-level cu un V6 de 3.0 litri turbo, care produce 335 CP şi cuplu de 450 Nm. De asemenea, ar putea fi disponibil şi un V6 twin-turbo de 2.9 litri care dezvolta 434 CP şi un cuplu de 550 Nm. Se zvoneşte că în gamă va exista un motor V8 de 4 litri care produce 541 CP şi un cuplu de 769 Nm.

 Comentarii
Inchide