Porsche Inter Auto – campanie promoţională

Autor: Dan Vache acum 11 ani Știri

Porsche Inter AutoÎn intervalul 12 mai – 12 iunie 2009, la Porsche Inter Auto orice factură s-a dovedit a fi norocoasă. Indiferent că a fost vorba despre verificarea de primavară sau de reparaţii serioase, de cumpărarea unei maşini sau a unui simplu breloc, clienţii au intrat automat în marea extragere a tombolei Porsche Inter Auto. În cadrul campaniei desfăşurate, distribuitorii  Porsche Bucureşti Aviaţiei, Porsche Bucureşti Nord, Porsche Bucureşti Vest 1 şi Vest 2 au pus în joc în total 3 maşini norocoase: Volkswagen Polo, SEAT Ibiza şi Škoda Fabia. Valoarea totală a maşinilor oferite ca premiu se ridică la o sumă de peste 30.000 de euro cu TVA inclus.

Extragerea câştigătorilor de la fiecare dealership al dealerului Porsche Inter Auto din Bucureşti a avut loc în data de 12 iunie. Cei 4 distribuitori şi-au desemnat câştigătorii după cum urmează:

Tânăra studentă, Anton Irina Maria, a fost desemnată câştigătoarea unui Seat Ibiza oferit de distribuitorul Porsche Bucureşti Aviaţiei.

Firma Parts Auto Net. S.R.L. - VW PoloFirma Parts Auto Net S.R.L. a intrat în posesia unui VW Polo Happy acordat de către dealerul Porsche Bucureşti Nord. Premiul a fost înmânat reprezentantului companiei de către directorul de vânzări Volkswagen Autoturisme, d-l Radu Manea.

Compania Marca Plast S.A., un client fidel al dealerului Porsche Bucureşti Vest 1, a fost recompensată cu un autoturism Skoda Fabia. Marca Plast S.A. a fost reprezentată în momentul tragerii la sorţi din data de 12 iunie 2009 de dl. Ilie Adrian, care s-a arătat încântat de înmânarea noii maşini de către directorul executiv al dealerului Porsche Bucureşti Vest 1, d-l Mihai Popescu.Comentarii
Inchide