Porsche lansează noi versiuni pentru Boxster și Cayman. Modelele Style Edition primesc o gamă largă de opțiuni

Autor: Ionuț Vîlciu 02 nov. 2022 Știri auto

Porsche lansează o nouă versiune pentru modelele Boxster și Cayman. Modelele Style Edition au detalii inedite și o gama mai mare de opțiuni standard.

Boxster și Cayman, decapotabila, respectiv coupe-ul cu motor central din oferta Porsche, sunt mașini care încearcă să îmbine utilul cu plăcutul. Sunt mașini sport veritabile, dar care încearcă să aducă și o notă practică. Designul este unul plăcut, iar cei care doresc să ducă personalizarea mai departe, au acum la dispoziție versiunea Style Edition.

Această nouă variantă pe care Porsche o aduce pe cele două modele câteva detalii care să le diferențieze de restul. Conform spuselor celor de la Porsche, schimbările ies în evidență cel mai tare noua culoare, care este intitulată Ruby Star Neo. Există și alte culori, bineînțeles.

Care sunt diferențele pe care Porsche le face prin Style Edition?

Mașinile au câteva detalii care le vor diferenția de alte exemplare de Boxster, respectiv Cayman. De exemplu, acestea au roți de 20 de inch, vopsite cu negru lucios, iar capacele centrale au embleme Porsche colorate. Style Edition este, de asemenea, recunoscută după țevile de eșapament sport negre și inscripția „Porsche” în argintiu lucios aplicată în partea din spate. La 718 Boxster Style Edition, inscripția „Boxster” este adăugată plafonului textil ca o etichetă exclusivă.

Clienții pot alege între două pachete vizuale 718 Style Edition. Ambele pot fi comandate fără costuri suplimentare: unul în negru, celălalt în alb. Ambele includ dungi decorative pe capacul portbagajului din față și inscripții decorative „Porsche” pe lateral, precum și finisaje cu vopsea lucioasă alb-negru pentru roți și, respectiv, denumiri de model în spate. La interior, modelele Style Edition au un pachet de piele de culoare neagră, inclusiv cusături contrastante, panouri iluminate ale pragurilor din oțel inoxidabil și emblema Porsche pe tetiere.

Mașinile primesc ceva mai multe opțiuni în standard, printre care se numără farurile cu Xenon, senzori de parcare față-spate și cameră de marșarier. Mai putem enumera clima pe două zone, volanul și scaunele încălzite.

Din punct de vedere mecanic, mașinile sunt identice. Ambele sunt bazate pe versiunea de bază. Ele vin cu motoare în patru cilindri, turbo, care dezvoltă 300 de cai putere și 380 Nm cuplu. Ambele versiuni pot fi comandate atât cu transmisie manuală, cât și cu una automată.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide