Un Porsche Panamera a fost avariat de o Dacia Papuc care a rămas fără frâne. Nici Dacia nu arată prea bine

Autor: Elena Luchian 08 iul. 2021 Știri auto

Un Porsche Panamera a fost avariat de o Dacia Papuc care a rămas fără frâne. Trei persoane au ajuns la spital cu răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

GALERIE FOTO (Sursă foto: AloIași)

Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Huși din județul Vaslui miercuri, 7 iulie, în jurul orei 17:45. Din primele cercetări, bărbatul aflat la volanul autoutilitarei Dacia, cu numere de Vaslui, a lovit frontal autoturismul marca Porsche, care se deplasa din sens opus. Veche de peste 20 de ani, Dacia ar fi rămas fără frâne la o coborâre. “A ales să lovească un alt autoturism decât să părăsească partea carosabilă”, au explicat reprezentanții IPJ Vaslui după ce au discutat cu șoferul autoutilitarei Dacia.

La volanul mașinii germane, înmatriculate în București, se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta circula regulamentar din direcția Crasna către Huși. El a fost cel care a apelat numărul de urgență 112 la scurt timp după impact.

Trei bărbați răniți ușor după ce o Dacia Papuc a lovit un Porsche Panamera în apropiere de Huși

În Dacia se aflau alți doi bărbați, de 25, respectiv 36 de ani, amândoi din localitatea Valea Grecului, județul Vaslui. Cei doi au suferit traumatisme multiple și au fost transportați la spital. Amândoi se află acum în afara oricărui pericol. Și celălalt șofer a cerut să fie dus la spital pentru a primi îngrijiri.

Circulația a fost partial blocată la intrarea în Huși și s-a circulat dirijat până la degajarea carosabilului.

În acest caz se fac cercetări pentru a stabili cu precizie modul în care s-a produs accidentul.

Autoutilitara Dacia, care avea un suport de transportat geamuri, va merge, cu siguranță, la fiare vechi. Mașina germană de ultimă generație Porsche Panamera are bara, capota, grila și aripa dreapta față deformate serios și un far spart.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sursă foto: AloIași



Comentarii
Inchide