Porsche Taycan primește o culoare exterioară pe care nu mulți vor avea curajul să o comande

Autor: Elena Luchian 25 aug. 2021 Știri auto

Porsche a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Taycan și pentru Taycan Cross Turismo. Printre noutăți se află și o culoare exterioară extrem de îndrăzneață, pe care nu mulți vor avea curajul să o comande.

GALERIE FOTO

Gama Taycan va fi disponibilă cu o serie de noutăți începând de luna viitoare. Pe listă se regăsește o autonomie reală mai mare. inginerii au obținut-o prin implementarea unor actualizări de ordin tehnologic. În modurile Normal sau Range, motorul electric de pe puntea față este decuplat aproape complet pentru o economie de energie. Mașina nu consumă energie atunci când se află în coasting sau când este pe loc. Motoarele repornesc în câteva milisecunde atunci când cel aflat la volan solicită mai multă putere sau atunci când trece într-un alt mod de rulare.

Nemții anunță însă că, pentru că Taycan nu va fi supus unei noi omologări, valorile actuale, cuprinse între 381 și 450 de kilometri, conform standardului WLTP, vor rămâne neschimbate.

Mașinile vor putea fi echipate în premieră și cu Remote Park Assist. Posesorul de Porsche Taycan va putea să-și parcheze mașina de la distanță cu ajutorul unui smartphone. Sistemul preia controlul direcției și al transmisiei pentru a efectua manevrele necesare.

Integrarea Android Auto în sistemul multimedia Porsche Communication este încă una din seria de noutăți. Sistemul permitea deja conexiune Apple CarPlay.

Porsche Taycan într-o culoare care amintește de gama de culori din anii ’90

Porsche introduce opțiunile Paint to Sample și Paint to Sample Plus. Prin intermediul acestor programe, clienții vor putea alege nuanțe mai puțin comune. Printre acestea se numește și Rubystone Red din imaginile de prezentare, o nuanță inspirată de gama de culori din anii ‘90. Acid Green, Riviera Blue și Viola Metallic sunt, de asemenea, disponibil. În gamă se află alte 17 culori exterioare standard.

Aproximativ 20.000 de clienți au comandat un Porsche Taycan în prima jumătate a acestui an. Numărul lor aproape l-a egalat, în doar șase luni, pe cel înregistrat în tot anul trecut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide