Porsche Taycan nou-nouț face țăndări geamul unei reprezentanțe auto

Autor: David Andrei 09 feb. 2021 Știri auto

Un Porsche Taycan Turbo S nou-nouț a făcut țăndări geamul unei reprezentanțe auto. La volan s-a aflat un vlogger rus. Cei mulți îl acuză acum că a făcut-o intenționat pentru a obține cât mai multe vizualizări pe canalul său de YouTube.

GALERIE FOTO

Dacă acesta a fost scopul său, misiunea a fost îndeplinită. Montajul cu incidentul a fost urmărit de peste 1,6 milioane de utilizatori încă din primele 8 ore petrecute pe YouTube.

Vlogger-ul rus Mikhail Litvin își face apariția înconjurat de personaje care îi întruchipează pe Stalin, Lenin și Putin. Cei trei îl sfătuiesc să trăiască viața din plin, iar vlogger-ul pare să-i asculte. Intră într-o reprezentanța Porsche din Moscova, verifică mai multe modele cu privirea și, în cele din urmă, se oprește în dreptul unui Taycan Turbo S. Urcă la bord, își pune centura de siguranță, pornește motorul și apasă pedala de accelerație. Din păcate, nu o nimerește și pe cea de frână, decât mult prea târziu. Și iese cu viteză prin geamul reprezentanței. f

La final, ca pe tot parcursul filmării, Litvin are o figură care spune totul despre gestul necugetat. Este neclar însă, dacă totul a fost regizat sau dacă a fost, într-adevăr, un accident. Urmăritorii săi, peste 6 milioane la număr, mizează pe prima variantă.

Vlogger-ul care a spart geamul reprezentanței cu un Porsche Taycan nou-nouț, celebru de când și-a dat foc la mașină

Vlogger-ul care a spart geamul reprezentanței cu un Porsche Taycan Turbo S nou-nouț a devenit celebru grație unui gest extrem. În luna octombrie a anului trecut, Mikhail Litvin a publicat pe YouTube o filmare în care apare incendiindu-și propria mașină. Este vorba despre un Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupe, cu motor V8 și 639 de cai putere.

Vlogger-ul se plângea atunci că mașina, de când a cumpărat-o, i-a făcut numai probleme. Acea postare a fost viziualizată, până în acest moment, de peste 21 de persoane.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide