Porsche Taycan traversează cu ușurință o stradă complet inundată – VIDEO

Autor: Promotor 18 apr. 2024 Știri auto

Porsche Taycan este prima mașină electrică a producătorului german. Încă de la început, această mașină s-a dovedit a fi apreciată de public, care de obicei este foarte reticent când vine vorba de mașini electrice.

Videoclipul apărut pe TikTok este încă o demonstrație a calităților deosebite cu care se poate lăuda Porsche Taycan. În timpul recentelor inundații din Dubai, în care multe mașini, inclusiv mai multe supercar-uri, au rămas sub apă, modelul Porsche a demonstrat că este capabil să traverseze fără probleme chiar și drumuri transformate în râuri.

Un Porsche Taycan traversează cu ușurință o șosea complet inundată în Dubai!

Șoselele au fost transformate în râuri în Dubai după ce ploile torențiale și inundațiile au lovit Emiratele Arabe Unite. Autoritățile au ordonat ca toată lumea să rămână acasă, întrucât și aeroportul internațional s-a transformat într-un mare lac. Ploile sunt neobișnuite în Emiratele Arabe Unite, astfel că multe drumuri nu au sisteme de drenaj și riscă să se inunde cu ușurință.

În imaginile care circulă pe internet, pot fi văzute mai multe mașini de lux plutind ca niște bărci în mijlocul apei. Însă șoferul unui Porsche Taycan a încercat să traverseze un bulevard inundat din Dubai.

În videoclip, mașina electrică poate fi văzută cum se îndreaptă încet spre zona „mal”, apa ajungând până la portiere. În ciuda riscului de a-și avaria grav mașina, șoferul neînfricat a continuat să traverseze strada inundată, atrăgând curiozitatea a numeroși trecători care au filmat întreaga situație.

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porsche Taycan (@porsche_taycan)

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video OMGThatsInteresting - X



Comentarii
Inchide