Porsche, utilaj de construcții? Un șofer cară moloz cu Panamera

Autor: ProMotor 03 apr. 2020 Știri auto

Porsche Panamera a devenit utilaj de construcții în Ucraina, unde un șofer a tractat o remorcă plină cu saci de moloz.

GALERIE FOTO

Porsche Panamera nu pare un vehicul potrivit pentru construcții. Totuși un posesor de astfel de model din Ucraina ne contrazice și demonstrează natura practică a mașinii germane. Un Porsche Panamera 4 Sport Turismo a fost fotografiat tractând o remorcă plină cu saci de moloz, iar fotografiile au fost publicate pe point.md și preluate autoblog.md.

Panamera 4 Sport Turismo este versiunea entry level a modelului cu patru portiere. Are motor V6 de 3.0 litri, care dezvoltă 330 de cai putere și un cuplu de 450 Nm. Propulsorul poate fi cuplat la o transmisie manuală sau la una automată PDK cu opt rapoarte, iar sistemul de tracțiune integrală este standard.

De 5,5 secunde are nevoie această versiune pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, un aspect – sperăm – care a rămas neverificat de șoferul care a fost fotografiat transportând o astfel de încărcătură.

Nu știm ce are acest posesor de Porsche în portbagajul cu volum de 520 de litri (1.390 de litri odată cu rabatarea banchetei), dar sperăm că nu este vorba despre materiale de construcții sau moloz.

Această versiune are o capacitate de tractare de până la 2,2 tone.

Pe piața din România, Porsche Panamera 4 Sport Turismo are un preț de pornire de 103.337 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoblog.md/point.md



Comentarii
Inchide