Posesorii de MINI din România s-au întâlnit pe 28-30 iunie la Moeciu

Autor: ProMotor 03 iul. 2013 Știri auto

Weekend-ul de la Moeciu de Sus a fost fără doar şi poate, unul „not normal”, în mare parte datorită celor 20 de maşini cu personalitate prezente la eveniment, însoţite de 60 de nebuni frumoşi care s-au distrat non-stop timp de 40 de ore.

Întâlnirea de anul acesta a debutat încă de vineri seara, când MINImaniaci din toată ţara au luat cu asalt Munţii Bucegi lăsând în urmă convenţionalul, rutina şi regulile. Gazda evenimentului a fost complexul Crăiasa Munţilor, singurul cu o parcare suficient de mare pentru etalare MINI-urilor atât de obişnuite să fie mereu centrul atenţiei.

Prima seară a debutat cu o masă copioasă, după care a urmat o siestă prelungită de poveşti, planuri, discuţii mai mult sau mai puţin tehnice, toate legate de un singur nume: MINI. Inevitabil, seara a culminat cu o petrecere în stilul MINI, care s-a prelungit până spre dimineaţă şi despre care, din păcate, nu există relatări suplimentare. Se spune doar, că ce se întâmplă la MyMINI Days, rămâne la MyMINI Days.

A doua zi, de îndată ce s-a mai risipit starea generală de mahmureală cauzată de apă plată consumată în cantităţi aparent prea mari (altă explicaţie nu s-a găsit), convoiul s-a pus în mişcare, încet dar sigur, având ca destinaţie deja consacrata pistă de karting MasterKart de la Ghimbav.

E de prisos să mai spunem că MINI-urile au atras toate privirile pe drum, că au generat simpatie şi zâmbete atât din partea pietonilor cât şi din partea celorlalţi participanţi la trafic.

Vom dezvălui însă, că odată ajunşi la pista de karting, posesorii de MINI au intrat în rolul piloţilor de curse şi au gustat din plin viteza, turaţiile şi forţele G. Au urmat 4 ore de adrenalină pură, pompată în doze de câte 6.5, respectiv 11 cai putere. Încercaţi probabil de un uşor sentiment de vinovăţie (după ce schimbaseră MINI-urile cu karturile), MINImaniacii au făcut o nouă oprire, de această dată în Poiana Braşov şi au organizat un foto shooting ad-hoc, readucând în prim plan maşinile şi pasiunea pentru MINI.

O nouă seară, o nouă petrecere la MyMINI Days, la fel de puţine informaţii. Ştim doar, că înainte de petrecerea propriu-zisă, cel mai nou dealer MINI din Romania Proleasing Motors a organizat o tombolă la care s-au câştigat 2 tricouri şi 2 genţi din colecţia de Lifestyle 2013 de la MINI. Mai ştim că anul acesta Proleasing Motors a participat la eveniment cu modelele MINI Cooper 1.6 Benzină 122 CP, MINI CooperD 2.0 Diesel 112 CP şi MINI Cooper Paceman 1.6 Benzină 122 CP. Cei prezenţi au putut afla mai multe despre aceste modele şi au avut ocazia să realizeze test drive-uri cu ele, descoperind astfel noi dimensiuni ale atracţiei pentru MINI.

Despărţirea de la MyMINI Days 2013 nu a fost una uşoară, însă membrii fanclubului MyMini.ro ştiu că legătura dintre ei este mai presus de timp şi spaţiu, iar spiritul MINI poate fi regăsit oriunde există un strop de nebunie, curajul de a ieşi din tipare şi bucuria de a trăi fiecare clipă la maxim.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide