Premiera mondială a modelului Audi e-tron GT se apropie. e-tron GT este noul vârf de lance al mărcii Audi

Autor: Promotor 06 feb. 2021 Știri auto

Modelul gran turismo 100% electric va avea prezentarea digitală marți, 9 februarie 2021. Audi a programat prezentarea virtuală a noului Audi e-tron GT în cadrul Zilei Progresului.

Streaming-ul on-line va începe la ora României 14:00 (13:00 CET), evenimentul având loc la sediul din Neuburg an der Donau, Germania. În Sprintul Progresului, modelul va demonstra toate performanțele ridicate specifice mobilității electrice. Premiera mondială a noului Audi e-tron GT va avea apoi loc în cadrul evenimentului Sărbătoarea Progresului, cu durata de o oră.

Evenimentul va începe la ora Românei 20:00 (19:00 CET). Markus Duesmann, CEO AUDI AG și Hildegard Wortmann, Membru al Consiliului de Administrație Audi, responsabilă pentru Marketing și vânzări, alături de designerul Stella McCartney vor prezenta detaliile noului model. Ambele evenimente vor fi transmise în direct on-line.

Audi e-tron GT este primul model pur electric pe care marca îl va produce în Germania

Unitatea de producție pentru modele de serie mică a fost de aceea extinsă și pregătită pentru acest nou rol. Testele procedurilor de lucru ale liniei de asamblare și procesele logistice au fost efectuate pentru prima dată în manieră virtuală, proiectarea containerelor făcând, de asemenea, uz de tehnologie VR. Pentru prima oară la marca Audi, producția e-tron GT a fost proiectată fără prototipuri fizice.

Modelul este produs în mare parte din oțel ultra-rezistent și din aluminiu. Pentru a produce acest mix de materiale în cantitățile planificate, a fost construit un atelier de tinichigerie, ce combină operațiunile manuale executate de angajații optim instruiți, cu potențialul maxim al tehnologiei automatizate. Este vorba de o linie inovatoare de asamblare, prin care fiecare componentă trece de câte două ori.

Cei zece roboți ai liniei sunt folosiți pentru a atașa panourile interioare și pe cele exterioare. Sistemul combină toți pașii de producție în cadrul celor două treceri, ceea ce face posibilă fabricarea modelului Audi e-tron GT pe suprafața de producție existentă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi



Comentarii
Inchide