La ce preț ajunge un Audi Q7 avariat pe autovit.ro și ce probleme are după accident?

Autor: David Andrei 12 feb. 2021 Știri auto

Mașini avariate. O afacere sau un eșec? Site-uri de vânzări auto cum este autovit.ro, de exemplu, sunt pline de astfel de vehicule. La ce preț ajunge un Audi Q7 avariat și ce probleme are după accident?

GALERIE FOTO

Pe autovit.ro a ajuns recent un Audi Q7 din 2016, care costă doar 19.900 euro. De ce atât de puțin? Pentru că mașina a fost implicată într-un accident din care a ieșit serios avariată.

Acest Q7 are motor turbo diesel de 3.0 litri, care dezvoltă 272 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată Tiptronic și la un sistem de tracțiune integrală Quattro. SUV-ul german a parcurs 160.000 de kilometri.

Ce probleme are Audi Q7 de pe autovit.ro după accident?

Vânzătorul, un dealer din Alba-Iulia, nu oferă prea multe detalii în ceea ce privește vehiculul. Dar sunt menționate două aspecte importante. După accident, motorul pornește, iar SUV-ul este capabil să se deplaseze pe roți.

Mașina de culoare neagră nu arată deloc bine. Nu mai are grila Singleframe și nici bara față. Capota este ușor îndoită, semn că lovitura primită a fost în partea frontală dreaptă inferioară. Tot pe partea dreaptă se poate observa că o parte din aripă a fost efectiv smulsă. Mai multe componente desprinse din partea frontală au fost depozitate în portbagaj.

Și partea posterioară stângă este avariată. Apare acolo un stop spart, iar bara și aripa sunt deformate serios.

Imaginile din cabină arată că airbag-urile frontale s-au declanșat la impact. Funcționează însă, instrumentarul de bord digital și ecranul tactil amplasat deasupra consolei centrale.

Acest Audi Q7 este în versiune S line. Scaune îmbrăcate în piele neagră, cu reglaj electric, un sistem de sonorizare BOSE și climatizare automată pe patru zone completează lista de dotări a SUV-ului german de pe autovit.ro.

Cei care doresc un Q7 cu vechime și kilometraj similar trebuie să știe că o mașină fără accident în istoric are preț dublu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide