Preț Hyundai Kona N Line prin Rabla 2021. Micul SUV de oraș le are aproape pe toate

Autor: Marius Vișan 13 iul. 2021 Știri auto

SUV-ul de dimensiuni mici, cunoscut și sub numele de crossover, este un vehicul care combină multe dintre elementele de design și caracteristicile mașinilor standard cu ale SUV-urilor de dimensiuni mari.

Dacă v-ați dorit vreodată ca o mașină să fie puțin mai spațioasă, aproape la fel ca un SUV, și să consume mai puțin combustibil, un crossover ar putea fi vehiculul ideal.

Un crossover oferă adesea aproape la fel de mult spațiu de stocare ca un SUV de dimensiuni mari. Totodată, are mult mai mult spațiu de stocare decât ar putea oferi un hatchback sau un sedan. Coborâți rândul din spate al scaunelor și veți mări spațiul total de depozitare. Un crossover are suficient spațiu de depozitare pentru a transporta aproape tot ce ai putea avea nevoie într-un concediu.

SUV-urile oferă o poziție mai înaltă de condus și sunt mai sigure

Poziția de condus mai înaltă vă oferă o vedere mai bună asupra împrejurimilor. Proiectarea unui SUV este de așa natură încât șoferul are de obicei o vedere mult mai bună asupra drumului decât ar avea-o într-un sedan. Cu alte cuvinte, un SUV compact poziționează de obicei șoferul mult mai departe de sol.

Într-o coliziune între două vehicule, vehiculul mai greu își transferă energia către vehiculul mai ușor. De fapt, dacă o mașină mai mică și un SUV se ciocnesc, ocupanții SUV-ului au de șapte ori mai multe șanse să scape nevătămați.

Preț Hyundai Kona N Line prin Rabla 2021

Unul dintre cele mai apreciate SUV-uri mici / crossovere este Hyundai Kona. Cel mai dotat vine în nivelul de echipare N Line. Asta înseamnă motor de 1.0 litri T-GDi cu 120 CP, tracțiune față și sistem M-Hybrid de 48V. Acest model poate fi cumpărat prin Rabla 2021 cu suma de 17.917 de euro.

Valoare a fost obținută prin scăderea din prețul de promoție a reducerii comerciale de 1.500 de euro (TVA inclus) și a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, respectiv a unui ecobonus de 3000 RON, pentru autovehiculele M-Hybrid.

Pe de altă parte, cel mai accesibil Hyundai Kona poate fi cumpărat cu suma de 13.529 de euro.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide