La ce preț ajunge cea mai scumpă mașină de la Hyundai, SUV-ul Santa Fe, prin Programul Rabla? Are dotări premium

Autor: Elena Luchian 08 iul. 2021 Știri auto

Hyundai Santa Fe este cea mai scumpă mașină din gama europeană a constructorului asiatic. Și este și cea mai mare. Dar la ce preț ajunge modelul prin Programul Rabla?

GALERIE FOTO

Hyundai Santa Fe este vârful de gamă al producătorului sud-coreean. Pentru că este poziționat din start ca un model de top, acesta este disponibil cu o singură echipare, denumită sugestiv “Luxury”. Versiunea entry-level, cu motorizarea diesel 2.2 CRDi, cu 201 cai putere, tracțiune integrală și transmisie automată DCT, nu se încadrează în normele de emisii acceptate în Programul Rabla.

Se încadrează, în schimb, Hyundai Santa Fe cu motor pe benzină de 1,6 litri, disponibil în două versiuni de putere: cu 230, respectiv 265 de cai putere. Ambele vin cu transmisia automată cu șase rapoarte și tracțiune integrală. Santa Fe cu 265 de cai putere este, de fapt, un Plug-in Hybrid. Aceasta este cea mai scumpă mașină din gama Hyundai. Prețul său de listă este de 57.310 euro.

Programul Rabla și promoțiile Hyundai scad semnificativ prețul SUV-ului Santa Fe

Importatorul oferă promoții care scad semnificativ prețul SUV-ului asiatic. Astfel, de la 57.310 euro, acesta ajunge să coste în România 51.646 euro. Programul Rabla aduce încă un bonus de 1.500 de euro. Astfel, clientul care dorește un Hyundai Santa Fe de top îl poate lua acasă cu 46.046 euro.

Mașina vine echipată cu jante din aliaj de 19 inci. La bord apar sistemul de aer condiționat cu reglaj automat, un instrumentar de bord digital Supervision de 12,3 inci, un head-up display și un plafon panoramic.

Modelul are padele pe volan pentru schimbarea treptelor de viteză, încărcare wireless cu sistem de răcire, toate scaunele sunt îmbrăcate în piele, sunt încălzite, iar cele din față sunt și ventilate și au reglaje electrice. Și volanul îmbrăcat în piele este încălzit.

Viața alături de Santa Fe este mai simplă datorită sistemului de asistență pentru parcarea de la distanță și a hayonului cu acționare electrică și deschidere configurabilă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide