Preţul record al celei mai scumpe emisiuni TV cu Clarkson, May si Hammond

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Potrivit unor rapoarte publicate de TheSun, scena de deschidere a noului show Grand Tour are o notă de plată destul de piperată: 2,5 milioane de lire sterline (3,6 de milioane de euro).

Publicaţia din Marea Britanie spune că scena a fost filmată în deşertul californian şi îi descrie pe Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond cum conduc trei Ford Mustang modificate, pe lângă care au fost incluse alte 150 de maşini, 2.000 de acrobaţi şi şase avioane.

Se vehiculează că deschiderea în stil Mad Max a fost cea mai scumpă din istoria emisiunulor filmate pentru micul ecran.

În timp ce bugetul pentru noul show Amazon nu a fost încă confirmat, se vehiculează că s-ar învârti în jurul sumei de 160 de milioane de lire sterline (181 de milioane de euro), pentru trei sezoane.

Asta înseamnă că un episod costă 4,5 milioane de lire sterline (5,1 milioane de euro), semnificativ mai mult decât BBC le-ar fi oferit vreodată pentru Top Gear.

În afară de scena de deschidere, singurul lucru cunoscut despre primul episod din Grand Tour este că studiourile au fost instalate în cortul echipajului din Johannesburg, Africa de Sud.

Primul episod al celui mai aşteptat show auto va fi difuzat la 18 noiembrie.

 Comentarii
Inchide