Preţuri în România pentru noul Opel Combo. În varianta utilitară poate transporta doi europaleţi

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Câştigător al titlului „International Van of the Year 2019”, Opel Combo în varianta Cargo poate fi comandat la dealerii Opel din România din aceasta toamnă pentru un preţ de la 14664 euro cu TVA inclusă. 

Modelul este disponibil în versiunea pentru pasageri Combo Life şi ca autovehicul comercial Combo, ambele având numeroase variante. Combo Life şi Combo sunt disponibile în versiunea standard (4,40 metri) sau cu ampatament lung (4,75 metri).

Maşina dispune de până la 28 spaţii de depozitare, iar aceasta este disponibil, opţional, în varianta cu cinci sau şapte locuri şi cu un volum mare al portbagajului, de până la 2.693 de litri. În varianta utilitară poate duce doi europaleţi şi poate transporta o sarcină utilă de până la 1.000 kg.

Modelul este disponibil cu trei motorizări diesel, 1.5 MT5 – 75CP, 1.5 MT 5 – 100 CP şi 1.5 MT6 sau AT8 – 130 CP, cutia automată în opt trepte fiind o opţiune unică în acest segment.

Varianta Combo Life, prezentată în România în premieră în vara aceasta, odată cu deschiderea comenzilor pentru dealeri poate, de asemenea, fi comandată în centrele Opel din ţară. Preţul de pornire pentru acest model este de 15.030 euro cu TVA inclusă.

 Comentarii
Inchide