Preţurile în România pentru Fiat 500 facelift

Autor: Iulian Dnistran 24 sept. 2015 Știri auto

Fiat 500 facelift poate fi comandat acum în România, primele livrări fiind programate pentru luna septembrie 2015.

În cazul în care ai uitat, avem de-a face cu primul facelift din istoria de opt ani a primei generaţii moderne de Fiat 500. Sigur, maşina arată la fel la prima vedere, dar pe dedesubt s-au făcut suficiente schimbări ca să primească titulatura de facelift. 

Mai exact, farurile şi stopurile au fost redesenate, iar interiorul arată şi el altfel acum. Totodată, şoferul (sau şoferiţa) are la dispoziţie un ecran color de şapte inci în spatele volanului, unde sunt afişate toate informaţiile relevante despre maşină, începând cu turometrul şi terminând cu consumul mediu.

Sistemul multimedia Uconnect cu ecran tactil de cinci inci este o altă noutate care vine să îmbunătăţească o reţetă italiană de succes cu ingrediente ca Bluetooth, USB, AUX IN şi conectivitate la internet.

Gama de propulsoare include trei unităţi, dintre care două pe benzină (1,2 litri cu 69 CP şi 0,9 litri cu 85 CP) şi un diesel (1,3 litri cu 95 CP).

Preţurile încep de la 12.208 euro cu TVA pentru versiunea de echipare Pop cu motorul pe benzină de 1,2 litri cu 69 CP, în vreme ce dieselul porneşte de la 16.197 euro cu TVA (inclusiv reducerea de lansare de 5%).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide