Preţurile în România pentru noul Ford Mondeo

Autor: Iulian Dnistran acum 6 ani Știri

Noul Ford Mondeo a ajuns, după o aşteptare de doi ani, şi în Europa şi poate fi comandat în România. Preţurile pentru marele rival al lui Volkswagen Passat şi Opel Insignia încep de la 24.300 de euro cu TVA pentru berlina cu motor pe benzină de 1,5 litri cu 160 CP şi cutie de viteze manuală în varianta de bază Trend.

Cel mai ieftin diesel costă 24.550 de euro. Este vorba tot despre versiunea de bază Trend, cu un propulsor de 1,6 litri care dezvoltă 115 CP şi e cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte.

Cea mai puternică motorizare pe benzină (2.0 EcoBoost cu 240 CP) porneşte de la 30.800 de euro, în vreme ce dieselul de top (de 2,0 litri cu 180 CP) porneşte de la 28.800 de euro.

Totodată, Ford România a lansat o campanie de precomandă pentru noul Mondeo, care se aplică la versiunea berlină în echipare Trend cu motorul diesel de 2,0 litri cu 150 CP şi cutie de viteze manuală. În această ofertă, maşina poate fi comandată la preţul de 23.150 de euro cu TVA şi vine cu dotări standard ca airbag-uri frontale, laterale şi cortină (faţă şi spate), start/stop pentru motor, radio-CD cu MP3, USB şi comenzi pe volan, aer condiţionat automat cu două zone, regulator de viteză şi schimbător de viteze îmbrăcat în piele.Comentarii
Inchide