Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2019 Știri auto

Ford a anunţat preţurile pentru noul Puma pe mai multe pieţe europene, inclusiv în Marea Britanie, unde crossover-ul subcompact are un preţ de start de la 20.845 de lire sterline (aproximativ 23.508 de euro). Acest lucru îl face mai scump cu 2.995 lire sterline decât baza EcoSport.

Preţul corespunde nivelului de intrare Ford Puma Titanium, care oferă o specificaţie mai mult decât decentă. Include jante din aliaj de 17 inch, spaţiu de încărcare extins, parbriz încălzit, cruise control, senzori pentru păstrarea benzii, avertizare de părăsirea benzii de circulaţie, senzori de parcare spate, sistem Ford Sync 3 cu un ecran tactil de 8 inci compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto, precum şi încărcare wireless.

Englezii care vor să cumpere primele exemplare Puma va trebui să opteze pentru un model First Edition. Acest lucru se datorează faptului că primele modele care vor ajunge la dealerii din Marea Britanie în ianuarie vor face parte din gama Puma First Edition.

Pentru ţara noastră Ford va anunţa preţurile în această toamnă, acestea fiind aşteptate să pornească de undeva între 17.000 – 18.000 de euro, pentru veriunea cu motor pe beniznă de 1.0 litri. 

Citeşte şi:

Ce maşină conduce Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta

O ”bijuterie” istorică din anii ’50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” – GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide