Prima apariţie publică a noii limuzine Aurus în afara Rusiei – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 iul. 2018 Știri auto
Prima apariţie publică a noii limuzine Aurus în afara Rusiei – VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin, care s-a aflat la Helsinki pentru a se întâlni cu omologul său american Donald Trump, a folosit această ocazia ca să prezinte noua limuzină Aurus. Maşina a fost proiectată ca parte a unui nou brand de lux.

Limuzina rusească a fost livrată săptămâna trecută în Finlanda pe un avion de transport Ilyushin Il-76, potrivit presei locale. Este prima apariţie publică a mărcii Aurus în afara Rusiei.

Debutul noii maşini de stat ruseşti a avut loc în mai, în timpul inaugurării lui Putin pentru al patrulea mandat prezidenţial. De atunci, a promovat brandul mai multor demnitari străini, printre care se numără şi Printul Mohammed bin Zayed Al Nahyan din Abu Dhabi.

Noua linie de autoturisme a fost dezvoltată ca parte a unui proiect numit Kortezh („coloană” în limba rusă). Pe lângă limuzină, linia Aurus include un sedan, numit Senat, un minivan numit Arsenal, şi o maşină 4×4 numită Komendant.

Maşinile sunt aşteptate să intre pe piaţă anul viitor.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide