Prima linie robotizată de reparaţii de caroserie a fost inaugurată la Iaşi

Autor: Cristian Agatie 03 oct. 2019 Știri auto

Noul centru tehnic, care se întinde pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, se află la periferia oraşului Iaşi, fiind rezultatul unei investiţii de 2,5 milioane de euro. Calitatea lucrărilor este garantată de procesul computerizat care permite realizarea reparaţiilor la o calitate înaltă şi într-un timp mult mai scurt decât în cazul sistemului clasic.

„Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacţionează cu domeniul reparaţiilor auto”, a declarat Bogdan Piţigoi, preşedintele Tester Group, compania care deţine brandul Casa Auto. Linia robotizată vine în sprijinul specialiştilor Casa Auto Centru Tehnic pentru a recrea de fiecare dată scenariul perfect de vopsire pentru toate tipurile de caroserie, astfel încât maşina clientului să arate ca nouă. 

„La Casa Auto Centru Tehnic garantăm că prin tehnologia elveţiană adusă în premieră în România optimizăm randamentul şi scurtăm procesul de reparaţie, obţinând acelaşi rezultat ireproşabil, de fiecare dată” a spus şi Daniel Condrea, Director After Sales Casa Auto.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide