Prima schiță cu interiorul viitoarei generații Hyundai Tucson

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2020 Știri auto
Prima schiță cu interiorul viitoarei generații Hyundai Tucson

O schiță care previzualizează interiorul viitoarei generații Hyundai Tucson a apărut online, dezvăluind o cabină diferită de toate celelalte modele ale mărcii.

Hyundai dezvoltă noul Tucson de ceva timp, iar fotografii spioni l-au prins la teste de câteva ori. Fotografiile au dezvăluit că exteriorul va arăta radical diferit de modelul actual, iar asta înseamnă că și interiorul va fi, de asemenea, radical schimbat.

Această schiță, postată pentru prima oară pe forumul WorldScoop, dezvăluie că SUV-ul va avea un design futurist al tabloului de bord care încorporează un ecran de infotainment amplu, cu orificii de aerisire care stau direct deasupra acestuia.

Au apărut schițe cu interiorul următoarei generații Hyundai Tucson
 

Noul Tucson vine cu un instrumentar de bord complet digital

Tucson 2021 are un instrumentar de bord complet digital, dar în loc să încerce să reproducă forma unor ceasuri tradiționale, zona seamănă pur și simplu cu o tabletă cu ecran lat care se închide pe tabloul de bord. De asemenea, este prezentat un volan cu patru spițe.

Este destul de evident că Hyundai optează pentru un design minimalist. De asemenea, acesta va ieși în evidență față de toate celelalte modele din gama brandului și ar putea ajunge să inspire design-ul viitoarelor modele Hyundai.

Noi motoare printre care unul electric

Prea multe detalii tehnice nu se cunosc în acest moment, dar putem anticipa că pe piața europeană Tucson va fi echipat cu noul motor de 1,5 litri/160 CP care a debutat pe i30 după facelift. Este vorba de o motorizare electrificată cu sistem mild hybrid de 48 V, dar care în cazul lui Tucson va avea și o versiune full hybrid.

Desigur, fiind vorba de Europa, nu excludem o motorizare diesel, chiar dacă restricțiile de mediu sunt draconice. Ne așteptăm ca Hyundai să nu dezvolte unități noi, ci să le optimizeze pe cele existente – deci 1.6 CRDi cu 136 CP sau (nu foarte probabil) 2.0 CRDi cu 180 CP.

Ne așteptăm ca Hyundai să dezvăluie noul Tucson înainte de sfârșitul anului 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide