Prima zi fără nicio persoană decedată în accidente rutiere în România

Autor: ProMotor 03 apr. 2020 Știri auto
Prima zi fără nicio persoană decedată în accidente rutiere în România

30 martie este o zi care intră în istorie. Poliția Română anunță că nu a existat niciun deces în accidente rutiere în România. Vestea vine în contextul pandemiei de coronavirus și prevederilor ordonanțelor de urgență, prin care se limitează deplasările persoanelor.

Poliția Română a dat vestea bună pe pagina de Facebook a instituției. Cu câteva zile în urmă, oamenii legii au raportat că numărul accidentelor este într-o scădere semnificativă. De patru ori mai puține accidente rutiere s-a înregistrat acum în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Polițiștii anunță acum că 30 martie a fost prima zi fără niciun deces provocat de un accident rutier. “Continuăm acțiunile pentru verificarea respectării ordonanțelor militare și prevenirea criminalității. Dacă este nevoie să ieșiți din casă, respectați regulile de circulație și semnalele forțelor de ordine din stradă”, le transmit oamenii legii șoferilor.

13.600 de polițiști sunt, zilele acestea pe străzi pentru a se asigura că prevederile ordonanțelor militare sunt respectate. Din păcate, numărul celor care ignoră reglementările este destul de mare. În ziua de 1 aprilie – nu, nu este o păcăleală – 7.385 de persoane nu au respectat restricțiile privind circulația. S-au aplicat sancțiuni în valoare totală de 10.000.000 de lei.

 

Nicio persoană nu și-a pierdut viața, ieri, în accidente rutiere!

Continuăm acțiunile pentru verificarea respectării…

Posted by Politia Romana on Tuesday, 31 March 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide