Prima zi fară taxa de mediu la DRPCIV. Începe circul cu numere bulgăreşti sau de Anglia

Autor: Marius Vișan 02 feb. 2017 Știri auto

Ieri a fost prima zi în care s-a dat liber la plata taxei de mediu, şi sute de români au luat cu asalt sediile de la Permise şi înmatriculări pentru a profita de acestă facilitate. Pentru a nu mai fi luate pe nepregătite, ca anul trecut, autorităţile au luat măsuri speciale, scrie Adevărul.ro

Sute de oameni au stat, miercuri, la coadă, la Înmatriculări, pentru a depune actele, odată cu eliminarea controversatului timbru de mediu. Sediul DRPCIV a fost luat cu asalt încă de la orele dimineaţii.

Primul semn că nu este o zi ca toate celelalte a fost coada de maşini care aşteptau să intre în curtea DRPCIV şi care se întindea până la piciorul pasajului suprateran Pipera-Tunari.

Multe dintre maşini erau cu numere bulgăreşti sau de Marea Britanie, cu volan pe dreapta, semn că şoferii au aşteptat special data de 1 februarie pentru a le înmatricula fără a mai plăti taxa de mediu.

La ghişee aşteptau sute de oameni să depună actele pentru înmatriculare, dar cozile nu au fost totuşi atât de mari ca în vara anului trecut, când sediul DRPCIV a fost închis publicului pentru ca şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să poată să-şi ridice permisul în linişte.

Aparatele cu bonuri de ordine au ajutat la evitarea situaţiilor în care unii se strecurau în faţă. Cu toate acestea, mulţi dintre cei care stăteau la cozi erau nemulţumiţi de timpul foarte mare de aşteptare.

Sursă: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide