Primar furios că a fost oprit de poliție în timp ce gonea cu Maybach-ul său

Autor: ProMotor 21 mart. 2020 Știri auto

Un primar a fost tras pe dreapta de poliție pentru că gonea cu Maybach-ul său. Furios, Marian Pătuleanu le-a reproșat oamenilor legii că le arde de radare când el are lucruri importante de făcut.

GALERIE FOTO

Primarul comunei Singureni din județul Giurgiu, Marian Pătuleanu, a fost surprins de radar la volanul limuzinei sale de lux, un Mercedes-Maybach, și tras pe dreapta de către un echipaj de poliție. Acesta i-a amenințat pe agenții de la rutieră că îi va raporta superiorilor lor și a început să înșire nume și să-i ceară agentului să scoată pistolul.  Dialogul halucinant a fost postat pe o pagină de Facebook dedicată polițiștilor.

“Nouă ne arde de radar pe stare de urgență! Nu sunt, dom’ne, niciun primar. Sunt un simplu cetățean care vreau să-mi fie respectate drepturile”, se plânge edilul, care a ținut să-i informeze apoi pe agenți că acea comună este, de fapt, proprietatea lui! Acesta le-a reproșat oamenilor legii că stau pe “proprietatea lui” fără aprobarea lui.

Un senator ar fi mințit că are coronavirus pentru a scăpa de amendă. El fusese prins de radar pe DN12

Marian Pătuleanu le-a spus polițiștilor că se grăbea să izoleze oamenii, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, așa cum i se ceruse la o ședință la care participase la Prefectură.

”Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit”, a urlat Pătuleanu către agenții de poliție. Cătălin Georgescu este șeful Inspectoratului Județean Giurgiu.

Marian Pătuleanu a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză admise pe acel sector de drum.

VIDEO:

#IPJGiurgiu ? #CORONAVIRUS

” În loc să lase capul plecat, să-și primească procesul verbal de contravenție și să-și…

Posted by Polițiști – Uniți Suntem Puternici on Friday, 20 March 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide